Τρόποι Αποστολής

Βρισκόμαστε πίσω από την ποιότητα όσων πωλούμε. Η ικανοποίησή σας με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.

Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία σας, επικοινωνήστε με την ΣΟΥΡΙΔΗΣ Ι.Κ.Ε. στο 210.90 27 439 εντός 24 ωρών από την παραλαβή. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail [email protected] ή [email protected]  Εάν λάβετε ένα κατεστραμμένο ή ελαττωματικό προϊόν, θα συνεργαστούμε μαζί σας για να λύσουμε το πρόβλημα.

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας ορίζεται σε 5-15 εργάσιμες ημέρες από την ολοκλήρωση και επιβεβαίωση της παραγγελίας του πελάτη.

Για τις περιοχές Αθηνών-Πειραιώς για παραγγελίες άνω των 300€ (προ Φ.Π.Α.) τα μεταφορικά είναι δωρεάν, όπως και η τοποθέτηση σε όλα τα προϊόντα (έπιπλα-καθίσματα-ερμάρια.)

Για παραγγελίες κάτω των 300€ υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών.

Εναλλακτικά μπορείτε να παραλάβετε Δωρεάν τις παραγγελίες σας από το κατάστημα Αθηνών (εντός ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων). 

Για την υπόλοιπη επικράτεια τα έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον πελάτη και παραδίδονται συσκευασμένα σε μεταφορική των Αθηνών που θα μας υποδείξετε.
Η εταιρία μας δεν ευθύνεται έναντι των πελατών για ζημίες που μπορεί να προκύψουν από την μεταφορά μέσω μεταφορικής εταιρίας

Αλλαγές/Επιστροφές

Αλλαγές ή επιστροφές δεν γίνονται δεκτές εκτός εάν το προϊόν παρουσιάζει ελάττωμα ή δεν συμφωνεί με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουν συμφωνηθεί και αναγράφονται στην αποδοχή παραγγελίας που έχετε λάβει με fax ή email.
Σας συνιστούμε να εξετάσετε προσεκτικά όλα τα προϊόντα κατά την παραλαβή.