Όροι χρήσεως - Τρόποι πληρωμής

Γενικοί όροι

Το site: www.souridi-office.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ειδών εξοπλισμού επαγγελματικών χώρων μέσω του διαδικτύου
Με την επωνυμία ΣΟΥΡΙΔΗΣ Ι.Κ.Ε. και διακριτικό τίτλο «ΣΟΥΡΙΔΗΣ»

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους πιο κάτω όρους και προϋποθέσεις γιατί η περαιτέρω χρήση και περιήγησή σας στην ηλεκτρονικό μας κατάστημα , συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεσή σας με αυτούς .
 

Τρόπος παραγγελίας:

  1. Με τηλεφωνική παραγγελία: Kαλώντας στα (2109027439) & fax:(2109027439) έχετε την δυνατότητα να κάνετε την παραγγελίας σας τηλεφωνικά ή να ζητήσετε οποιαδήποτε πληροφορία για τα προϊόντα
  2. Mε email:στις διευθύνσεις: fsouridi@otenet.gr / info@souridi-office.gr

 Σε περίπτωση που θέλετε να δείτε από κοντά τα προιόντα θα πρέπει να μας καλέσετε για να ορίσουμε ένα ραντεβού και να σας ενημερώσουμε εάν υπάρχει δείγμα στο προϊόν που σας        ενδιαφέρει.


Τρόποι πληρωμής:

 

Κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

ALPHA BANK: GR17 0140 1030 1030 0232 0008 443 (10300-232-0008-443)  ΣΟΥΡΙΔΗΣ Ι.Κ.Ε.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ:    GR36 0171 0380 0060 3814 0316 716    (6038-140316-716)   ΣΟΥΡΙΔΗΣ Ι.Κ.Ε.

ΕΘΝΙΚΗ:       GR68 0110 1560 0000 1560 0241 390      (156/002413-90)     ΣΟΥΡΙΔΗΣ Ι.Κ.Ε.*Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα VISA ή Mastercard
*Δυνατότητα πληρωμής εώς 6 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα.


Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Για παραλαβή από κατάστημα θα πρέπει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας να προσκομίσει την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του. Το ίδιο ισχύει και αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και το όνομα του παραλαβόντος να αναγράφεται στην κάρτα.
 

Για ιδιωτική χρήση σύμφωνα με τον φορολογικό κώδικα εκδίδεται απόδειξη λιανικής πώλησης και στην περίπτωση της επαγγελματικής χρήσης εκδίδεται τιμολόγιο πώλησης.

   
Προσωπικά Δεδομένα

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συναλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων : το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας , την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail ) κ.λ.π.

Η εταιρεία «ΣΟΥΡΙΔΗΣ I.K.E.» , ακολουθώντας τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Εξαιρετικά μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία από την εταιρεία, τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κλπ.

Επίσης μπορείτε οποτεδήποτε να προβείτε εφόσον υπάρχει λόγος στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει ή και να περιορίσετε ή ακυρώσετε τη χρήση κάποιων από τα στοιχεία αυτά.

Ισχύον Δίκαιο: Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω της «ΣΟΥΡΙΔΗΣ» διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση .

 
Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

H «ΣΟΥΡΙΔΗΣ I.K.E.» δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.souridi-office.gr, τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.Eπίσης η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των τεχνικών προδιαγραφών χωρίς προειδοποίηση.